Savršen stranac (2007)

Perfect Stranger (Originalni naziv)

triler drama

Novinarka promijeni identitet kako bi otkrila tko je ubio njenog prijatelja

 
Režija: James Foley
Scenarij: Jon Bokenkamp, Todd Komarnicki
Uloge: Halle Berry, Bruce Willis, Giovanni Ribisi, Richard Portnow, Gary Dourdan

Filmografija

Nakon ubojstva svoje prijateljice istraživačka novinarka Rowena Price (Halle Berry) odluči saznati istinu o njenom smrti. Svi tragovi vode do moćnog Harrisona Hilla (Bruce Willis). Rowena se odluči prerušiti i uz pomoć svog suradnika Milesa Haileyja (Giovanni Ribisi) doći bliže Hillu. Predstavljajući se kao Katherine koja radi u Hillovoj agenciji te kao Veronika koja flerta s Hillom online, Rowena shvati kako ona nije jedina koja mijenja svoj identitet. Što je Rowena bliže cilju da otkrije istinu to je više u opasnosti...

Kada istraživačka novinarka Rowena Price (Halle Berry) shvati da je ubojstvo njezina prijatelja možda povezano s moćnim menadžerom Harrisonom Hillom (Bruce Willis), ona mijenja identitet uz pomoć svoga suradnika, Milesa Haileyja (Giovanni Ribisi) u Katherine, sezonsku radnicu u Hillovoj agenciji, i u Veronicu, djevojku s kojom Hill flerta preko interneta.
Rowena će opkoliti svoj plijen sa svih strana i pritom saznati da nije samo ona promijenila identitet. Što se više Rowena približava istini, to bolje vidimo što sve ljudi čine kako bi sačuvali svoje tajne. U filmu se u cameo ulozi pojavljuje Heidi Klum. Produkcija filma je snimila tri različita kraja filma, a u svakoj verziji drugi lik umire.

Komentari (3)

Foto