Mighty Morfin Power Rangers (1995)

Mighty Morphin Power Rangers: The Movie (Originalni naziv)

akcija avantura sf

Power Rangersi moraju spasiti čovječanstvo i obraniti svijet od zlog Ivana Ooza

 
Režija: Bryan Spicer
Scenarij: John Kamps, Arne Olsen
Uloge: Karan Ashley, Johnny Yong Bosch, Steve Cardenas, Jason David Frank, ...

Filmografija

Ova akcijska avantura je uzbudljivi filmski dodatak seriji koja je osvojila mnoga dječja srca diljem svijeta. Power Rangersi za mnoge su više od puke zabave jer likovi iz filma ukazuju na neke važne životne vrijednosti s kojima se mališani pred ekranima mogu poistovjetiti. Filmska verzija donosi nam uzbudljive i nikad viđene Power Rangers uniforme, specijalne efekte i čudovišta koja su toliko strašna da ih jednostavno poželite istući i uništiti.

Čovječanstvo je napadnuto, a Power Rangersi moraju obraniti svijet od zlog Ivana Ooza i pritom nadići svoje zavidne borilačke sposobnosti da bi pobijedili u nemilosrdnoj bitci koja ostavlja bez daha. Opasna zla sila zapovijeda nevjerojatno moćnom vojskom i prijeti građanima Angel Grova.
S podlim planom da zavlada svijetom, Ivan Ooze, ispušta goleme količine otrovne sline. Jedina sila koja ga može zaustaviti su Power Rangersi. Držeći sudbinu svijeta u svojim rukama, Power Rangersi bore se u najvećoj svojoj bitci protiv ljubičastog i želatinastog demona. Junaci će se morati suočiti i s mogućim gubitkom svoga mentora Zordona.
Nakon što podli Ivan uništi njihov zapovjedni centar, Rangersi moraju steći još veće moći kako bi spasili Zordona i svijet. Uz pomoć nevjerojatno lijepe ratnice Dulcee, uče drevnu borilačku vještinu Ninjettie kojom se postiže jedinstvo uma, tijela i duha. S novostečenim moćima, spremni su se suprotstaviti Ivanu.

Komentari (0)

Foto