LOOK (2008)

LOOK (Originalni naziv)

show zabava

Interaktivni show koji je spoj zabavne emisije i najsmiješnije internetske stranice www.look.hr

 

Predstavljamo novi, interaktivni i zabavni format pod imenom "Look". Zamišljen kao spoj zabavne emisije i najsmješnije internetske stranice u Hrvatskoj, www.look.hr pa će postati sinonim za TV zafrkanciju i smijeh...

Show je namijenjen širokom krugu gledatelja kojima će biti predstavljene snimke šaljivog kućnog videa i skrivene kamere iz cijeloga svijeta, ali i najsmješnije snimke domaće proizvodnje. Uz to što je zabavan, "Look" je i interaktivan show u čijem će uređivanju sudjelovati i sami gledatelji – šaljući vlastite videosnimke, od kojih će najbolje biti nagrađene. Šarmantna voditeljica Iva Bagić vodit će vas kroz veseli svijet šaljivih zgoda i nezgoda, gdje će vas nasmijavati urnebesne snimke redatelja-amatera.

Također, gledatelji će moći sudjelovati i putem internetskog portala look.hr. Na toj stranici svatko će imati priliku postaviti svoje videouratke za koje će se moći glasovati. Najbolje ocijenjene snimke bit će nagrađene vrijednom nagradom, ali i prikazane kao "najbolji domaći video mjeseca".


Komentari (3)

Foto