Svjedok optužbe (2005)

Amber Frey: Witness for the Prosecution (Originalni naziv)

drama

Istinita priča o ženi koja riskira sve ne bi li razotkrila pravu istinu o svom muškarcu

 
Režija: Peter Werner
Scenarij: Donald Martin, Amber Frey
Uloge: Janel Moloney, Terry Kinney, Nathan Anderson, Paget Brewster, John Rubinstein

Filmografija

Ovaj TV film je snimljen prema istinitoj priči i knjizi Amber Frey. Amber upoznaje Scotta Petersona (Nathan Anderson), mušarca svojih snova za kojeg saznaje kako zapravo ima trudnu ženu koja je nestala i za kojom policija traga. Svativši kako je sve što joj je rekao laž, Amber odluči snimiti sve razovore sa Scottom i pokuša doznati nešto što bi koristilo policijskoj istrazi...

Kad Amber Frey (Moloney) upozna Scotta Petersona (Nathan Anderson), misli da je napokon upoznala muškarca svojih snova. On je zgodan i pametan, nježan i obziran, samac koji je spreman skrasiti se. Međutim, Amber počinje sumnjati da u Scottovoj priči nešto nije u redu, a kad joj prijatelj istražitelj ponudi pomoć, ona mu da zeleno svjetlo. Scott je tvrdio da je na putu u Europi one noći kad ju je istražitelj nazvao i rekao da uključi TV i gleda vijesti. Kad na vijestima vidi Scotta koji govori da je njegova trudna supruga Laci nestala, Amber se zaprepasti. Shvativši da je sve ono što joj je Scott rekao laž, nazove policiju i ispriča im da se viđa sa Scottom Petersonom i ponudi svoju pomoć.

Policija zamoli Amber da snima razgovore sa Scottom i pokuša doznati nešto što bi koristilo istrazi. Također odluči ispričati svoju stranu priče Lacinim roditeljima ispričavajući se i nudeći pomoć u potrazi za njom. Tijekom istrage Amberin se život zauvijek promijeni zbog svakodnevna objavljivanja najintimnijih životnih detalja u medijima. Osim toga, pod sve je većim pritiskom kad shvati da je mnogo riskirala u ime pravde i da će njezino svjedočenje i snimljeni razgovori biti ključni dokazi u tužbi protiv njega.


Komentari (0)

Foto