Kako se Stella vratila u formu (1998)

HOW STELLA GOT HER GROOVE BACK (Originalni naziv)

komedija romantika

Priča o 40-godišnjoj brokerici i samohranoj majci koja se zaljubljuje u privlačnog mladića

 
Režija: Kevin Rodney Sullivan
Scenarij: Terry McMillan
Uloge: Angela Bassett, Whoopi Goldberg, Taye Diggs, Regina King, ...

Filmografija

Došlo je vrijeme da nešto iz temelja potrese život četrdesetogodišnje brokerice Stelle. Put za Jamajku osvježit će samohranu majku, ali je i dovesti u neprilike kada se zaljubi u dvadesetogodišnjeg muškarca...

Stella (Angela Basset) u svojim je četrdesetima i čini se da ima sve što želi; izvrstan posao kao moćna i dobro plaćena burzovna mešetarka, prekrasan dom s prelijepim pogledom na San Francisco i pametnog sina. Ona je predana samohrana majka te odana sestra i prijateljica. No izgubila je draž življenja i zaboravila na zabavu pa joj se život sve više čini kao ponavljanje istoga. Stellina živahna prijateljica Delilah (Whopi Goldberg) ima lijek koji se ne može odbiti. Predloži Stelli odmor na zlatnim pješčanim plažama Jamajke, gdje slobodno može zaboraviti na posao i svoje dnevne obveze, svoje sestre i ulogu savršene majke. Ugodno okruženje na kraju donosi rezultate jer Stella je upoznala privlačnog Jamajčanina Winstona (Taye Diggs). Uz to što je zgodan, Winston je inteligentan, seksi, nježan, šarmantan i lud za Stellom. Nešto što se činilo kao površna ljetna avantura, počinje biti duboka povezanost dvoje ljudi opčinjenih jedno drugim. Postoji samo jedan problem, a za nju, kao i za sve ostale koji je okružuju, on je velik: Winston ima samo dvadeset godina.

Iz ljubavne igre dvoje glumaca izići će mnogo šaljivih i dirljivih trenutaka koji će sigurno na gledatelje djelovati odmorno, a za neke i dobno revitalizirajuće.


Komentari (0)

Foto