Ninja kornjače 2 (1991)

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 2 (Originalni naziv)

akcija avantura sf

Ninja kornjače spašavaju svijet od zlog Shreddera koji ga želi zaraziti radioaktivnošću

 
Režija: Michael Pressman
Scenarij: Kevin Eastman, Peter Laird
Uloge: Paige Turco, David Warner, Ernie Reyes, Kenn Scott, Raymond Erra, ...

Filmografija

Kada su 1984. godine Kevin Eastman i Peter Laird nacrtali i objavili crno-bijeli strip "Ninja kornjače", nisu mogli ni sanjati da će on postati jedna od najprofitabilnijih showbiz franšiza, čije carstvo uključuje stripove, crtani serijal, dugometražne filmove i nevjerojatne količine popratne robe za zabavu. Ninje kornjače postale su jedan od najtraženijih brandova za kojim žude djeca svih uzrasta, ali i oni stariji koji vole urnebesnu dječju zabavu.

Nepokolebljivi junaci stripa još jednom oživljavaju na malim ekranima boreći se sa zlim "Foot" klanom i njihovim vođom Shredderom, koji želi svijet zaraziti opasnim radioaktivnim blatom.

U ovom nastavku Ninja kornjače, Donatello, Michaelangelo, Leonardo i Raphael, koji su ljudske veličine i savršeno poznaju borilačke vještine, sa svojim mentorom Splinterom, kao mudrim golemim štakorom, sele iz kanalizacije u stan svojega saveznika i novinara Aprila. U međuvremenu se Shredder, zli vođa zloglasnog "Foot" klana, za kojega su kornjače mislile da je mrtav, odjednom pojavljuje i ujedinjuje snage koje žude za osvetom. U ovom nastavku kornjače saznaju kako su postale mutirane ninje koje hodaju, pričaju i karateom svladavaju zle i pokvarene. Ali, prije nego otkriju istinu, pretiče ih zli Shredder koji ima svoje planove. Ninje će još jednom morati spašavati svijet.


Komentari (2)

Foto