Sudnji dan (1999)

Judgement Day (Originalni naziv)

akcija triler sf

Ubojica i FBI agentica moraju se sukobiti sa fanatičnim kultom kako bi spasili Zemlju

 
Režija: John Terlesky
Scenarij: William Carson
Uloge: Ice-T, Suzy Amis, Mario Van Peebles, Coolio, Linden Ashby, Max Gail, ...

Filmografija

Možete li zamisliti važniju akciju od spašavanja svijeta? Zatvorite oči i zamislite da je u vašim rukama sudbina cijelog čovječanstva i preplavit će vas osjećaj straha, neizvjesnosti, ponosa i velike odgovornosti! Gledajući ovaj film, osjetit ćete barem djelić uzbuđenja naših glavnih junaka!

Svijet je u strašnoj opasnosti zbog kretanja velike, međuzvjezdane krhotine prema Zemlji. Znanstvenici, željni novih otkrića, dizajniraju sistem koji bi mogao zaustaviti najveće dijelove meteora da ne udare u Zemlju, ali fanatičan, religiozan kult želi ih spriječiti u njihovoj namjeri. Osuđeni ubojica (Ice-T) mora udružiti snage s FBI agenticom (Suzy Amis), osloboditi znanstvenike iz kandži neobičnog kulta i izbjeći milijune nepotrebnih žrtava. 

Impresivnog akcijskog junaka odglumio je poznati reper i sve popularniji glumac Ice- T ("Zakon i red", "Žestoki udar", "New Jack City") koji, s bivšim modelom, zanosnom Suzy Amis ("Titanic", "Dead by Midnight") čini dvojac za pamćenje. Bilo bi nepošteno ne spomenuti svestranog, šarmantnog Maria Van Peeblesa ("Carlito's Way: Rise to Power", "Gang of Roses"), koji osvaja svojom vrckastom pojavom na malom ekranu. Želite li doživjeti privremeni odmak od stvarnosti i uobičajenih zbivanja, uz pregršt savršene akcije i dojmljive glume, ovaj film predstavlja savršen izbor za vas!

 


Komentari (0)

Foto