Putem stare slave (2007)

Back In Business (Originalni naziv)

komedija obiteljski avantura

Mala skupina pokušava izvesti prijevaru stoljeća

 
Režija: Chris Munro
Scenarij: Neil Gardiner, Chris Munro
Uloge: Martin Kemp, Chris Barrie, Dennis Waterman, Brian Blessed, Joanna Taylor

Filmografija

Četiri nezaboravna junaka bude se iz žalosnog i neuglednog života kako bi oživjeli dane svoje jednako neugledne mladosti. U nizu pustolovina diljem Kraljevstva ova su četiri šarlatana opet na poslu kako bi izveli jednu od najvećih prijevara u povijesti. U ovoj akcijskoj britanskoj pustolovnoj komediji junaci će iskoristiti visoko razvijenu britansku tehnologiju istraživanja svemira kako bi nadmudrili najutjecajnije veleposlanike. I time pomogli vratiti riječ velika u naziv Velika Britanija.

Will Spencer, umirovljeni  poduzetnik sjajne prošlosti, i njegov stari partner u zločinu, Tom Marks, razišli su se prije mnogo godina, ali kada Will smisli plan stoljeća, koga bi radije pozvao da mu bude partner doli dobrog starog Toma; majstora prerušavanja i sjajnoga glumca. Zajedno će razraditi plan i pokrenuti ga, ali i shvatiti da je to za njih prevelik zalogaj – kad se već uvale preko glave!

Trebaju nekoga komu mogu vjerovati. Willova prekrasna nećakinja šefica je marketinga u Svemirskom centru. Fiona Spencer dovitljiva je i snažna mlada žena. Ona voli svoga ujaka i dijeli njegovu ljubav prema adrenalinskoj groznici. Kada namiriše ujakove stare trikove, ona mu se odmah želi pridružiti! A njezine veze sa Svemirskim centrom baš će dobro doći Willu i Tomu kako bi realizirali svoj plan.

Travis Marks, Tomov feminizirani i šeprtljavi sin također je pozvan u družinu. Njega ne treba uvjeravati: njegova žudnja za uzbuđenjima i zaljubljenost u nepristupačnu Fionu od školskih dana više su nego dovoljni. Travis ima smisla za tehnologiju i informatiku i tako će pridonijeti timu. Naša će se družina pripremati na Willovu imanju, gdje njegov ne baš povjerljivi sobar "Jarvis" prisluškuje na svakome uglu.

 


Komentari (0)

Foto