Strateška zapovijed (1997)

Strategic Command (Originalni naziv)

akcija drama

FBI agent spriječava teroriste koji su ukrali veliku količinu opasnog kemijskog oružja

 
Režija: Rick Jacobson
Scenarij: Sean McGinly, Tripp Reed
Uloge: Michael Dudikoff, Paul Winfield, Richard Norton, Amanda Wyss, Jsu Garcia, ...

Filmografija

Rick je na putu na odmor sa svojom obitelji dobio važnu obavjest da je otet podpredsjednik SAD-a kao i velika količina opasnog kemijskog oružja, te se hitno mora odazvati kako bi pokušao razriješiti delikatnu terorističku situaciju.

Rick Harding (Michael Dudikoff) je bivši časnik, koji sada radi za FBI, u specijalnom odjelu koji se bavi kemijskim oružjem. Grupa naoružanih vojnika, koju predvodi Carlos Gruber (Richard Norton), provali u laboratorij federalnog biroa te ukrade veliku količinu kemijskog oružja poznatog kao Bromax-360. Sasvim je prirodno i ljudski zainteresirati se ovakvom tematikom: u pitanju su ljudske sudbine, mnogo je toga na kocki, a rijetki su heroji koji u toj neizvjesnoj situaciji mogu doprinijeti spašavanju.

Kraj ovog zanimljivog i dinamičnog glumačkog ostvarenja je njihova i naša zadovoljština jer smo i mi, uživljavajući se u film, priželjkivali sretan rasplet njihovih i naših muka. Redatelj Rick Jacobson ("Crna munja“) te glumci Michael Dudikoff (“Američki ninja”) i Paul Winfield napravili su zavidno filmsko dostignuće te na originalan i svojstven način pridonijeli obradi ove vječno zanimljive teme.


Komentari (0)

Foto