Kuffs (1992)

KUFFS (Originalni naziv)

akcija komedija kriminalistički

Mladić (C.Slater) se igrom slučaja nađe u nesvakidašnjem poslu svog pokojnog brata

 
Režija: Bruce A. Evans
Scenarij: Bruce A. Evans, Raynold Gideon
Uloge: Christian Slater, Milla Jovovich, Ric Roman Waugh, Steve Holladay, ...

Filmografija

Lepršava akcijska komedija "Kuffs" redatelja i ko-scenarista Brucea A. Evansa sjajan je podsjetnik na početak devedesetih, kada se činilo kako će upravo Christian Slater biti jedan od glumaca koji će obilježiti desetljeće pred nama.Ovdje, Christian je fascinantno opušten i razigran, vezivno tkivo cijelog filma, koji obiluje atraktivnim akcijskim prizorima te urnebesnim duhovitim scenama. Partnericu naslovnog junaka igra prekrasna Milla Jovovich, a kuriozitet je u jednoj od manjih uloga prepoznati jednako zanosnu Ashley Judd.

Kada imaš stav, što će ti iskustvo? George Kuffs (Christian Slater) nikada nije uspio završiti srednju školu, na što ga cijela obitelj neprestano podsjeća, a što se on trudi nadoknaditi na sve moguće načine.

Međutim, George je upravo ostao bez posla pa ne vidi kako bi mogao uzdržavati svoju trudnu djevojku, koja još uvijek studira i njihovo buduće dijete.

Jedini način koji mu pada na pamet jest odlazak u Brazil, gdje se upravo odvija zlatna groznica, pa odlazi svome bratu Bradu (Bruce Boxleitner) po pozajmicu za početak. Na nesreću, Brad biva ubijen te se George, ne želeći, nađe u posjedu Bradova nesvakidašnja posla.


Komentari (0)

Foto