Da nitko neće, ja idem za njim (2006)

THOUGH NONE GO WITH ME (Originalni naziv)

drama

Prije nego što napusti rodno mjesto tinejdžerica mora poslušati bakinu životnu priču

 
Režija: Armand Mastroianni
Scenarij: Pamela Wallace, Jerry B. Jenkins
Uloge: Cheryl Ladd, Amy Grabow, David Norona, Lindy Newton, Emily Hardy, ...

Filmografija

Devetnaestogodišnja Lisa Bishop želi što prije napustiti mali gradić u kojem je odrasla. Prvo što treba učiniti je posjetiti baku koja ju je odgojila, Elizabeth Leroy Bishop, kako bi joj posudila novca. Elizabeth joj obeća novac ali samo ako Lisa posluša njenu životnu priču.

Ostarjela Elizabeth Leroy (C. Ladd) ima još samo unuku Lisu (L. Newton), koja je njezin smisao života. Za nju strepi i brine se da joj se nešto ne dogodi. S mladenačkom nestrpljivošću Lisa se pokušava pozdraviti s bakom i otputovati s dečkom, no kad se baka počne prisjećati svoje mladosti, svojih ljubavi, najsretnijih i najtužnijih dana - Lisa počinje slušati s iskrenim zanimanjem...

Elizabeth Leroy (A. Grabow) vraća se s koledža u rodni gradić Three Rivers. Ondje je čekaju otac, dr. Leroy (C. Allport), najbolja prijateljica Frances (M. Perkins) i Will (D. Norona), mladić iz susjedstva, kojega ona voli kao brata. Zato i ne sluti da je Will voli otkada zna za sebe i da zbog nje ne gleda druge djevojke.
Uskoro u grad stiže i novi velečasni, mladi Ben Phillips (B. Rowe). Elizabeth se gotovo na prvi pogled zaljubi u Bena, kao i on u nju.

Godina je 1951., američki mladići ginu na ratištu u Koreji. Ben smatra da je njegov poziv da ode u rat i bude uz vojnike. Pred Elizabeth su velika iskušenja, prevelika za mladu djevojku: najprije umire njezin otac, a zatim joj javljaju da je Ben poginuo...


Komentari (2)

Foto