Udar slobode (1998)

FREEDOM STRIKE (Originalni naziv)

akcija drama

Zapovjednik komandosa sa svojim timom mora osloboditi nuklearnu bazu zauzetu od terorista

 
Režija: Jerry P. Jacobs
Scenarij: Tony Giglio
Uloge: Michael Dudikoff, Tone Loc, Felicity Waterman, Jay Anthony, Nicolas Coster

Filmografija

Snimljen još 1998. godine, "Udar slobode", sa svojom pričom o opasnim teroristima koji ne prezaju ni od čega, dodatnu snagu i uvjerljivost ima u današnje vrijeme, nakon 11. rujna...

Tom Dickson (Michael Dudikoff) je zapovjednik elitne postrojbe komandosa, s besprijekornim nizom izvršenih poslova iza sebe, koja je dobila zadatak tajno se ubaciti u nuklearnu bazu preuzetu od sirijskih terorista koji namjeravaju lansirati nuklearnu bombu na SAD.
 
Tijekom akcije, Dickson i Engleskinja Maddie Reese (Felicity Waterman), također članica ekipe, počinju se zaljubljivati jedno u drugo, što će pokušati iskoristiti poručnik Karbala, teroristički vođa.

Iako su na raspolaganju imali Michaela Dudikoffa, jednu od najvećih akcijskih zvijezda, redatelji Allan A. Goldstein i Jerry P. Jacobs nisu se ograničili samo na neprestanu akciju, koja ipak daje osnovno težište filmu, nego su ravnotežu postigli romantičnim osvježenjem u vidu veze Dudikoffovog i lika prelijepe Felicity Waterman, tako da će u odličnom "Udaru slobode" moći uživati i širi krug gledatelja, a ne samo obožavatelji "žešćih" žanrova.


Komentari (0)

Foto