Grad u vatri (2001)

Ablaze (Originalni naziv)

akcija triler drama

Pohlepni poduzetnik ugrozi cijeli grad kad podmetne požar u rafineriji nafte

 
Režija: Jim Wynorski
Scenarij: Steve Latshaw
Uloge: John Bradley, Tom Arnold, Ice-T, Amanda Pays, Cathy Lee Crosby, ...

Filmografija

Eksplozija rafinerije za naftu izaziva vatrenu stihiju koja najviše preti obližnjoj bolnici i svima koji se trenutno tamo nalaze. Iza tog incidenta stoji vlasnik koji je želio da na taj način dođe do novca od osiguranja. Njegova pohlepa je tako ugrozila cijeli grad i vatrena stihija uzrokovala pakao koji se proširio i počeo gušiti cijeli grad, a lokalna vatrogasna stanica i bolnica su na rubu da se slome...

Bogati poduzetnik Wendell Mays (Tom Arnold) smislio je prljavi plan - podmetnut će požar u svojoj rafineriji nafte kako bi dobio novac od osiguranja. No kada njegova pohlepa urodi serijom požara koji opasno ugroze živote građana, kapetan vatrogasaca Jack Thomas (John Bradley) i detektiv Denning (Ice-T) sudjelovat će u teškom zadatku gašenja podivljale vatrene stihije i pronalaska njena uzroka. Maysova glavna briga je obližnja bolnica, koja je prva na udaru vatre, a osim strepnje za živote svojih vatrogasaca predvođenih Danielsom (Michael Dudikoff), nađe se i u središtu rata korumpiranih korporacija u kojem ne može, ali mora sudjelovati.

Michaelu Dudikoffu, Tomu Arnoldu, Johnu Bradleyu i Ice-Tu dodijeljen su glavne uloge,  a specijalni efekti i dramatične scene vatre, koja nemilosrdno guta sve što joj se nađe na putu, iznimno su upečatljivi.


Komentari (0)

Foto