Kako sam jeo gliste (2006)

HOW TO EAT FRIED WORMS (Originalni naziv)

komedija obiteljski

Billy se odluči suprostaviti nasilniku u njegovoj novoj školi

 
Režija: Bob Dolman
Scenarij: Bob Dolman, Thomas Rockwell
Uloge: Luke Benward, Hallie Kate Eisenberg, Adam Hicks, Austin Rogers, ...

Filmografija

Pridošlica u školi hvata se ukoštac sa školskim nasilnikom i prihvaća izazov za koji nitko drugi nema petlje u ovoj obiteljskoj komediji. Film se temelji na popularnoj knjizi za djecu Thomasa Rockwella, How to Eat Fried Worms. Glume i Tom Cavanagh, Kimberly Williams-Paisley i Clint Howard.

Billy (Benward) je jedanaestogodišnjak koji se s roditeljima upravo doselio u novi grad i suočava se s užasom prvoga dana u školi. Billy ubrzo naleti na školskoga nasilnika Joea (Hicks), koji nađe mamce koje je Billy donio sa sobom u školu i baci mu ih u lice, pitajući ga jede li crve za ručak. Billy se nastoji riješiti Joea i kaže da je upravo tako, ali Joe ga izazove da pojede deset crva pred svim učenicima.

Billy prihvati okladu i postane zvijezda među učenicima, kao prvi koji se usudio suprotstaviti Joeu. Billy također otkrije da se u njega zagledala Erika (Hallie Kate Eisenberg), zgodna djevojčica iz njegova razreda, ali može li on doista pojesti te crve, a da ne povrati ručak?

Uz pomoć sada mnogobrojnih prijatelja, Billy se priprema jedući najgore stvari do kojih može doći, i dobije neočekivana saveznika u ravnatelju Burdocku (James Rebhorn).


Komentari (1)

Foto