U zagrljaju neznanca (1995)

Stranger Beside Me (Originalni naziv)

drama

Sumnjajući za muža da je silovatelj mlada žena odluči otkriti pravu istinu

 
Režija: Sandor Stern
Scenarij: Bruce Miller
Uloge: Tiffani Thiessen, Eric Close, Lorrie Morgan, Steven Eckholdt, Casey Sander...

Filmografija

Jennifer Moore (Tiffani-Amber Thiessen) udajom za Chrisa Gallaghera (Eric Close) napokon misli kako je napustila svoju tragičnu prošlost.No iza savršene Chrisove fasade krije se nasilna i posesivna osoba čija je prošlost ispunjena tajnama...

Sramežljiva i lijepa Jennifer Moore (Tiffani-Amber Thiessen) ima malo prijatelja u Albuquerqueu. Nedavno se, naime, doselila iz Chicaga i teško sklapa nova prijateljstva. No Jennifer uspije osvojiti Chris Gallagher (Eric Close). Par se ubrzo oženi i mlada obitelj krene u San Diego gdje će Chris započeti svoju karijeru u Mornarici.

Nedugo nakon što su stigli u bazu, Chris postaje hladan i distanciran. Tvrdi da pati od klaustrofobije i da mu je teško obavljati zadatak u podmornici. Zato svake večeri ide na trčanje. No kada se pročuje da u bazi živi voajer, Jennifer se uplaši. Ubrzo nakon toga, nepoznati muškarac siluje jednu ženu.Iznenada dolazi policija i uhiti Chrisa. On se kune da je nevin i Jennifer mu želi vjerovati, osobito kada otkrije da je trudna. No Chris ipak prizna da je voajer. Budući da nema dokaza, oslobode ga teške optužbe za silovanje. Kada ga otpuste iz Mornarice, Chris moli Jennifer da mu pruži još jednu šansu. Ona pristane uz uvjet da on potraži pomoć.

Ubrzo Jennifer shvati da Chris opet noću izlazi i kada mu to kaže, on poludi. Nakon što se pojavi još jedna žrtva silovanja i niz drugih dokaza, Chrisova sestra prizna Jennifer da ju je on godinama zlostavljao dok su bili djeca. Jennifer odmah nazove policiju. Uzalud. Njegovi prijatelji ne žele povjerovati strašnim optužbama. U međuvremenu, Chris zaprijeti Jennifer da će nauditi njihovoj kćeri ako ona pokuša pobjeći.


Komentari (0)

Foto