Najbolji od najboljih 3: Bez povratka (1995)

BEST OF THE BEST 3: NO TURNING BACK (Originalni naziv)

akcija kriminalistički

Instruktor borilačkih vještina se sukobljava sa skupinom organiziranih rasista

 
Režija: Phillip Rhee
Scenarij: Barry Gray, Deborah Scott
Uloge: Phillip Rhee, Christopher McDonald, Gina Gershon, Mark Rolston, Peter Simmons

Filmografija

Snimljen sredinom devedesetih, kada je popularnost borilačkog podžanra akcijskog filma još uvijek bila na iznimnoj visini, "Najbolji od najboljih: Bez povratka" treći je dio odličnoga serijala, još jedna prava poslastica za obožavatelje žanra. Iako je zaplet pomalo predvidljiv, ono na što ovaj energični i napeti film računa upravo su spektakularne scene tučnjava, u kojima Phillip Rhee pokazuje svu svoju fizičku vještinu, ali i sigurno snalaženje u redateljskom stolcu, jer je cijeli film režiran pregledno i precizno.

Pokvarenjački plan organiziranih rasista osujetit će čovjek kojeg je mnogo isplativije imati na svojoj strani. Phillip Rhee još će nam jednom pokazati kako je najbolji od najboljih, u trećem dijelu istoimenoga borilačkog serijala.
Usred južnjačkoga grada Libertyja, skupina rasista organizira se u vojsku koja si za zadatak uzima nemilosrdno čišćenje grada od svakoga tko nije njihove boje kože. Planiraju silom istjerati sve crnce, Indijance i Azijce, kako bi tako napravili mjesto za bijelce. Situacija je svakim danom sve bliža apsolutnom sukobu, sve dok se u gradiću ne pojavi Tommy Lee (Phillip Rhee), koji neće dozvoliti da njegova obitelj bude potjerana iz svoga doma

Komentari (0)

Foto