Suzannein dnevnik za Nicholasa (2005)

Suzanne's Diary for Nicholas / James Patterson's Suzanne's Diary for Nicholas (Originalni naziv)

drama romantika

Djevojka pokušava ponovo osvojiti dečka, a u tome joj pomaže dnevnik njegove bivše žene

 
Režija: Richard Friedenberg
Scenarij: James Patterson, Richard Friedenberg
Uloge: Christina Applegate, Johnathon Schaech, Kathleen Rose Perkins, ...

Filmografija

Prema bestselleru Jamesa Pattersona, Richard Friedenberg je snimio dirljivi film "Suzannin dnvenik za Nicholasa, u kojem je glavna uloga pripala sjajnoj Christini Applegate, koja je televizijskom gledateljstvu možda najpoznatija po ulozi Kelly iz „Bračnih voda". Besprijekornom izvedbom ostvarila je jednu od najboljih uloga karijere, a ništa manje uvjerljiv nije bio Johnathon Schaech, kojeg se sjećamo iz "The Doom Generation".

Književna urednica iz New Yorka, Kate Wilkinson zaljubi se u pjesnika Matta Harrisona. On joj slomi srce ostavivši je iste večeri kad je planirala svečanu večeru u čast izlaska njegove prve zbirke pjesama. Matt kaže Kate da se više ne mogu viđati i ode, bez da je vidio srebrnu zvečku koju mu je htjela dati kako bi proslavili vijest o njezinoj trudnoći. Dok se Kate bori da se pomiri s Mattovom izdajom, dobije paket u kojem je dnevnik kojeg je napisala Mattova prva žena.
Dnevnik je naslovljen "Suzannin dnevnik za Nicholasa". Kate želi pročitati dnevnik, zato što je Matt uvijek odbijao razgovarati o svojoj prošlosti.

Komentari (2)

Foto