Krvavi zločin (2002)

BLOOD CRIME (Originalni naziv)

triler drama

Kampiranje mladog para pretvori se u pakao kada ih optuže za ubojstvo sina lokalnog šerifa

 
Režija: William A. Graham
Scenarij: Preston A. Whitmore II, Mark Lawrence Miller
Uloge: James Caan, Johnathon Schaech, Elizabeth Lackey, David Field, ...

Filmografija

Da je osveta jedan od vidova izvršenja pravde, ali onaj najprljaviji, pokazuje nam izvrsni triler "Krvavi zločin" u kojem će se Johnathon Schaech i James Caan naći uvučeni u tuđi zločin.Triler redatelja Williama A. Grahama, "Krvavi zločin" upozoravajuća je priča o opasnostima uzimanja pravde u svoje ruke, čak i onda kada se to čini neizbježno.

Za iscrpljenog policajca iz Seattlea, Daniela Pruitta (Johnathon Schaech), kampiranje se pretvara u pakao kada njegovu ženu Jessicu (Elizabeth Lackey) napadnu u šumi. Na putu prema bolnici, Pruitt doživljava sudar, a Jessica prepoznaje svog napadača u vozaču drugog vozila. Ljutit Pruitt ga tada premlati. Kada stignu na odjel hitne pomoći, Jessica mijenja mišljenje i kaže da ju je napao medicinski tehničar. No prije no što Pruitt uspije ispraviti stvar, otkriva da je njegova žrtva, sin šerifa Morgana McKenne (James Caan), mrtav.

Redatelj ovog filma ujedno potpisuje i režiju filma "Povratak u plavu lagunu" s Milom Jovovich u glavnoj ulozi. Glavni glumac Johnathon Schaech bio je u braku s Christinom Applegate, poznatijom kao Kelly Bundy.


Komentari (1)

Foto