R. Pilcher: Ljetna ljubav (2005)

R. Pilcher: Summer Solstice (Originalni naziv)

drama romantika

Priča o bračnom paru koji vodi hotel, a odnos im narušava njihova silna želja za uspjehom

 
Režija: Giles Foster
Scenarij: John Goldsmith, Rosamunde Pilcher
Uloge: Jacqueline Bisset, Lara-Joy Körner, Jan Niklas, Jason Durr, Sinéad Cusack...

Filmografija

Carrie (Lara Joy Körner) i Sam (Jason Durr) su bračni par koji vode hotel uz obalu. Njihov odnos je narušen zbog njihove silne želje za uspjehom osim toga u časopisu kojeg je vlasnik Sam je objaljen i članak kojim se optužuje američku autoricu bestseleara (Jacqueline Bisset) za plagijat.U međuvremenu Carrie saznaje da je trudna...

Istražite ovu zanimljivu ljubavnu priču u dirljivom nastavku romana Winter's Solstice poznate spisateljice Rosamunde Pilcher. I ovaj put škotske su planine mjesto na kojemu se bliska skupina ljubavnika, prijatelja i rođaka susrela kako bi proveli nezaboravno ljeto.

U slikovitom seocetu Cregean bivša glumica Elfrida Phipps (Sinead Cusack, V for Vendetta) uživa u mirnom životu s Oscarom Blundellom (Jan Niklas, Peter the Great) ravnateljem zbora, koji još duboko u sebi tuguje za svojom pokojnom ženom i kćeri. Srdačna i otmjena grofica Lucinda Rhives (Honor Blackman, Goldfinger) obnovila je obiteljski dvorac te ga je preuredila u otmjeni hotel koji vode odlučna mlada Carrie Howard (Lara Joy Körner, Hotel Mama) i njezin muž Sam (Jason Durr, Hartbeat), vlasnik lokalnih novina. Župnikov sin Rory (Alaistar Bruce, Winter Solstice) i Carriena sestra Lucy (Anna Maguire, Dinotopia) obnovit će svoju mladenačku ljubav. Ali s tim ljudima, koji su se našli na raskrižju svojih poslovnih i privatnih života, sudbina će se poigrati na posve neočekivan način.

Financijski gubici hotela Rhives Castle opterećuju Samovu i Carrienu vezu, ali uz to Samovim novinama prijeti još i sudska parnica koja bi ga mogla uništiti zbog toga što je objavio uvredljiv članak o Alexiji White (Jacqueline Bisset, dobitnica Emmyja i Zlatnog globusa, Joan of Arc) bezosjećajnoj i zavodljivoj spisateljici ljubavnih romana koja se uplela u Samov privatni život. Elfrida dobiva priliku obnoviti svoju karijeru, a talentirani mladi pijanist iznenada će inspirirati i dirnuti zamišljenog Oscara. Ljubav između Rory i Lucy poljulja se nakon dolaska zagonetnog mladog čovjeka koji također čuva i tajnu koja bi mogla dovesti u pitanje nasljedstvo Lady Rhives. Kako se ljeto približava kraju, tragedija i nada, ljubav i izdaja, tajne i otkrića sve će uzdrmati.

Uz internacionalnu postavu glumaca, režiju Gilesa Fostera i adaptaciju Johna Goldsmitha (In the Beginning), snimljen prema romanu Rosamunde Pilcher, Summer Solstice je nastavak napete priče koja je dirnula milijune gledatelja.
Serija ima dva dijela.


Komentari (0)

Foto