Čimpanze u svemiru (2008)

Space Chimps (Originalni naziv)

komedija animirani avantura

Unuk prve čimpanze u svemiru dobiva svoju prvu pravu misiju

 
Režija: Kirk De Micco
Scenarij: Kirk De Micco, Robert Moreland
Uloge: Rene Bitorajac, Jasna Palić Picukarić, Robert Ugrina, Mirela Brekalo

Filmografija

"Čimpanze u svemiru“ je uistinu zabavna i smiješna animirana komedija koja ne zna za dobne granice. John H. Willimas („Shrek“), poznati Barry Sonnefield ("Ljudi u crnom“, "Wild Wild West“, "Uhvatite malog“) pojavljuju se kao producenti, a Jerry Davis ("Roboti“), John W. Hyde ("Simpsoni“) kao izvršni producenti ovog uspješnog animiranog filma, koji je dvije godine kasnije doživio i svoj nastavak.

Ham III. je unuk Hama, prve čimpanze u svemiru. On možda nije idealan izbor za ovaj zadatak, no senator sa skrivenim namjerama regrutira ga za opasnu misiju. Moćni tiranin hara svemirom, a na Hamu III. i njegovim kolegama je sada da svladaju vladara iz svemira. Možda Ham III. nije kvalificiran za takav veliki posao, no uz pomoć mentora i prijatelja izvanzemaljca i njegove grupe neustrašivih prijatelja možda uspije zbaciti tiranina te svemir učiniti sigurnih mjestom, kako za ljude, tako i izvanzemaljce.
Poznati holivudski glumci Andyj Samberg, Stanley Tucci i Jeff Daniels posudili su glasove likovima ove velike avanture, dok ćemo mi gledati sinkroniziranu verziju u kojoj su poznati hrvatski glumci Rene Bitorajac, Jasna Palić Picukarić, Robert Ugrina i Mirela Brekalo učinili isto ovim simpatičnim čimpanzama i zločestim svemircima.

Komentari (0)

Foto