Dani ludila (2003)

NATIONAL LAMPOON PRESENTS DORM DAZE (Originalni naziv)

komedija

Prava zavrzalama nastane kad grupa studenata zamjeni identitete dviju različitih djevojaka

 
Režija: David Hillenbrand, Scott Hillenbrand
Scenarij: Patrick Casey, Worm Miller
Uloge: Tatyana Ali, Boti Bliss, Patrick Renna, Chris Owen, Gable Carr, Paul H. Kim

Filmografija

Studentska komedija šekspirijanski bogatog zapleta i kataloga urnebesnih likova, "Dani ludila" jedan je od posljednjih izdanaka slavnog komičnog serijala "National Lampoon", čvrstog jamca za odličnu komediju...

Što napraviti kad vam je brat romantična budala, spremna čekati svoju djevojku kako bi s njom izgubio nevinost? Pa - unajmiti prostitutku da ga riješi iščekivanja. Serijal "National Lampoon" predstavlja nam još jednu urnebesnu komediju o "Danima ludila".

U danima prije Božića, student Styles McFee (Patrick Renna) unajmi prostitutku Dominique (Boti Bliss) kako bi njegov brat Booker (Chris Owen) konačno izgubio nevinost, iako ovaj to želi napraviti sa svojom dugogodišnjom djevojkom Rachel (Gable Carr). Istovremeno, drugi student, Wang (Paul H. Kim) iščekuje dolazak Francuskinje na studentskoj razmjeni, koja se također zove Dominique. Naravno, podudaranje imena uzrokovat će pravi niz nezgodnih situacija, a čvor u koji će se svi uključeni uplesti, činit će se nerazmrsivim.

Redateljski dvojac čine braća David i Scott Hillenbrand, koji su oko klasične zavrzlame zamjene identiteta snimili film prepun scena koje će vas nasmijati do suza. Glumačku postavu čini cijeli niz manje poznatih glumaca, koji upravo zbog toga ne stoje na putu uživljavanja u likove i njihove probleme.


Komentari (0)

Foto