utorak, 02.04.2024 11:00

Michelina toskanska kuhinja (2016)

Michela's Tuscan Kitchen (Originalni naziv)

kulinarski show

Michela Chiappa otkriva vam kulinarske čari Toskane

sez.1 ep.4Velška kuharica talijanskog podrijetla, Michela Chiappa putuje u Toskanu kako bi otkrila tajne hrane te regije. Ukusnu prženu palentu iz Livorna, koja je tradicionalna ulična hrana tamo. Zatim proizvode od veprovine, koji su tradicionalni u San Gimignanu,
 

U ovoj seriji o putovanjima i kulinarstvu prepunoj predivnih prizora, karizmatična kuharica Michela Chiappa nalazi novo nadahnuće u živim kulinarskim središtima Toskane.

U svakoj epizodi Michela odlazi na toskanske živopisne tržnice, štandove s hranom, kod tradicionalnih proizvođača i u obiteljske trattorije te istražuje jela i sastojke jedinstvene za ovu regiju. Budući da je odrasla u velško-talijanskoj obitelji, hrana je oduvijek u središtu Michelina života i njezino putovanje koje potiče zazubice dokaz je da uvijek možemo naučiti, iskusiti i otkriti nešto novo. Ova darovita i strastvena kuharica nalazi nadahnuće za predivna nova jela koja priprema u svojoj kuhinji, uživa u izdašnim i ukusnim obrocima sa svojom bučnom obitelji i dijeli te prekrasne recepte s gledateljima.

Komentari (0)

Foto