subota, 30.03.2024 00:45

Michelina toskanska kuhinja (2016)

Michela's Tuscan Kitchen (Originalni naziv)

kulinarski show

Michela Chiappa otkriva vam kulinarske čari Toskane

sez.1 ep.3Michela Chiappa, velška kuharica na koju utječe njezino talijansko podrijetlo poslužuje klasične talijanske recepte. Michela posjećuje Toskanu, koja je poznata po svježim proizvodima. Livorno je poznat po plodovima mora, a Pici po tjestenini. Michela prip
 

U ovoj seriji o putovanjima i kulinarstvu prepunoj predivnih prizora, karizmatična kuharica Michela Chiappa nalazi novo nadahnuće u živim kulinarskim središtima Toskane.

U svakoj epizodi Michela odlazi na toskanske živopisne tržnice, štandove s hranom, kod tradicionalnih proizvođača i u obiteljske trattorije te istražuje jela i sastojke jedinstvene za ovu regiju. Budući da je odrasla u velško-talijanskoj obitelji, hrana je oduvijek u središtu Michelina života i njezino putovanje koje potiče zazubice dokaz je da uvijek možemo naučiti, iskusiti i otkriti nešto novo. Ova darovita i strastvena kuharica nalazi nadahnuće za predivna nova jela koja priprema u svojoj kuhinji, uživa u izdašnim i ukusnim obrocima sa svojom bučnom obitelji i dijeli te prekrasne recepte s gledateljima.

Komentari (0)

Foto