Vruće igre (2001)

Summer Catch (Originalni naziv)

komedija romantika

Dečko iz radničke obitelji koji želi uspjeti u bejzbolu zaljubljuje se u seksi bogatašicu

 
Režija: Michael Tollin
Scenarij: Kevin Falls
Uloge: Freddie Prinze Jr., Jessica Biel, Fred Ward, Jason Gedrick, ...

Filmografija

Najveća zvijezda tinejdžerskih filmova Freddie Prinze Jr. u "Vrućim igrama" ostvario je jednu od manje poznatih, ali jako dojmljivih uloga. Među ostalim glumcima ove tinejdžerske sportske komedije treba istaknuti i kasnije proslavljenu Brittany Murphy te legendarnog Briana Dennehyja...

Svakog ljeta, najtalentiraniji studentski igrači okupe se u Cape Codu, gdje u bejzbolskom kampu usavršavaju svoju igru i natječu se za poziciju u mjesnom timu koja se nebrojeno puta pokazala kao odskočna daska za ulaz u elitnu američku ligu MLB. Ryan Dunne (Freddie Prinze Jr.), dečko iz radničke obitelji, nakon mnogo vremena prvi je mještanin koji je dobio šansu u kampu, ali ga iskušenja i sukobi izvan terena ometaju u dokazivanju.

Prekrasna, seksi, sofisticirana bogatašica Tenley Parrish (Jessica Biel) ljetuje u gradu i susret s njom Ryanovu će pažnju odvući u drugom smjeru. Također, netrpeljivost Ryanovih mjesnih prijatelja i nadobudnih stranaca, polaznika kampa, doseže vrhunac obračunom između Ryana i njegovog perspektivnog suigrača Erica. Međutim, kada se u gradu pojavi skaut koji traži igrače za profesionalnu ligu, Ryan sve drugo ostavlja po strani jer mu je sportski talent jedina karta za izlaz iz malog industrijskog grada, u bolji život.

Koristeći glumačke kvalitete okupljene ekipe, te dobro poznavajući sport o kojem je riječ, redatelj Michael Tollin je snimio istovremeno lepršav, ali i ozbiljan film o sportskim ambicijama i snovima.


Komentari (1)

Foto