Iz tame (1985)

OUT OF THE DARKNESS (Originalni naziv)

triler

Policijski pregovarač u lovu je na okrutnog serijskog ubojicu

 
Režija: Jud Taylor
Scenarij: T.S. Cook
Uloge: Martin Sheen, Hector Elizondo, Matt Clark, Robert Trebor, Val Avery

Filmografija

Kada je potkraj sedamdesetih nemilosrdni serijski ubojica utjerao cijelom New Yorku strah u kosti činilo se kako se gotovo ništa drugo u gradu ne zbiva, jer se gotovo nitko nije mogao opustiti. Ne čudi stoga cijeli niz filmova, serija i knjiga koji su se bavili opisanim ubojstvima, ali i načinima na koje su ona ušla u svakodnevne živote običnih ljudi. Televizijski triler "Iz tame'", snimljen još 1985. godine, jedan je od najranijih te istodobno i najuspjelijih filmova na tu temu, a Martin Sheen naprosto briljira kao jedan od policajaca koji ga love, mučen supruginom bolešću.

Došao je iz tame, a Martin Sheen pobrinuo se da se u nju ne vrati. Tijekom zastrašujućih trinaest mjeseci 1976. i 1977. godine New York je terorizirao serijski ubojica poznat kao Samov sin. Iskusni policijski pregovarač Eddie Zigo (Martin Sheen) pridružuje se timu koji ga lovi, nadajući se kako će otkrivanjem pravog identiteta opasnog ubojice napokon ponovno pronaći smisao u svome poslu.

Zigovi pravi problemi, međutim, oni su obiteljski, jer će dugotrajna bolest upravo tijekom istrage usmrtiti njegovu suprugu Ann (Jennifer Salt). « povratak


Komentari (0)

Foto