Put do iskupljenja (2001)

ROAD TO REDEMPTION (Originalni naziv)

akcija komedija

Budite oprezni kada se kladite, pogotovo s posuđenim novcem

 
Režija: Robert Vernon
Scenarij: Robert Vernon
Uloge: Pat Hingle, Johnny Meyer, Julie Condra, Leo Rossi, Jay Underwood, ...

Filmografija

Amanda Tucker (Julie Condra) s dečkom posudi 250 tisuća dolara od svog šefa, ali novac izgube na klađenju i nađu se u velikoj neprilici jer ih počinju pratiti opasni mafijaši. "Put do iskupljenja" odlična je akcijska komedija koja se odvija na cesti, a završava u skoro religioznom tonu. Spoj komedije i akcijskog filma obećavaju dobru zabavu...

Budi oprezan kada se kladiš, pogotovo s posuđenim novcem, poručuje nam neugodno iskustvo Julie Condre u urnebesnoj akcijskoj komediji "Put do iskupljenja", redatelja i scenarista Roberta Vernona. Amanda Tucker (Julie Condra) s dečkom posudi 250 tisuća dolara od svog šefa, ali novac izgube na klađenju i sada su u velikoj neprilici jer ih počinju pratiti opasni mafijaši. Jedini izlaz Amanda vidi u pomoći svoga bogatog djeda Nathana (Pat Hingle), ali on, međutim, ima svoje planove. Na jezeru iskupljenja susrest će se sve zainteresirane strane – mafija, policija, djed i unuka. Ostaje samo pitanje hoće li uspjeti izgladiti nesporazume?

Redatelj i scenarist "Puta do iskupljenja", Robert Vernon, u svojem je filmu naumio publiku prije svega dobro zabaviti pa se zato i uhvatio spajanja dvaju žanrova koji pravilno izvedeni zabavu i garantiraju, a to su komedija i akcijski film. "Put do iskupljenja" odlična je akcijska komedija koja se odvija na cesti, a završava u skoro religioznom tonu. Nepromišljenu Amandu igra Julie Condra, ali prave su zvijezde filma veterani Pat Hingle i Wes Studi, koji svojom vitalnošću i predanošću mogu posramiti i mnogo mlađe kolege.


Komentari (0)

Foto