Pljačka na granici (1998)

ON THE BORDER (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Jack odluči opljačkati banku u kojoj radi kao zaštitar

 
Režija: Bob Misiorowski
Scenarij: Josh Olson, Christopher Harwood
Uloge: Casper Van Dien, Bryan Brown, Daniel Baldwin, Rochelle Swanson, ...

Filmografija

Američko-meksička granica je mjesto koje svojom vrelom atmosferom mnoge uspijeva nagnati na krivi korak, što će nam zorno dočarati akcijska zvijezda Casper Van Dien u napetom trileru "Pljačka na granici". Niskobudžetni televizijski triler "Pljačka na granici", redatelja Boba Misiorowskog manje je poznato, ali zato zabavno filmsko ostvarenje na tragu slavnih novijih noir naslova poput "Red Rock West" ili "Pogrešno skretanje".

Jake Barnes (Casper Van Dien) radi kao zaštitar banke jednoga teksaškoga gradića, ali mu šef dodijeli i zadatak koji ne spada u njegov posao, a to je špijuniranje šefove privlačne supruge. Problem je u tome što je upravo Jack taj tajanstveni ljubavnik kojeg šef konačno želi uhvatiti na djelu. U cijelu se situaciju upliće i Dankinja Kristen, koja Jakeu predloži krađu nekoliko milijuna dolara prljavoga novca namijenjenog pranju upravo u Jakeovoj banci.

Jake se sada nalazi između dvije vatre, dvije žene od kojih obje žele biti njegove partnerice u velikoj pljački. Naravno, ni njegov šef, a ni pravi vlasnici novca, neće mu ostaviti previše prostora...


Komentari (0)

Foto