Stan tete Aghate (2002)

Aunt Agatha's Apartment (Originalni naziv)

romantika crna komedija

Mladi par iz Iowe susreće hrpu problema nakon dolaska u New York

 
Režija: David Eric Brenner
Scenarij: David Eric Brenner
Uloge: Melissa Joan Hart, Ryan Browning, Carmen Electra, Andrew Kavovit, Don Novello

Filmografija

Holly i Calvin su mladi i naivni par iz Iowe koji dolaze u New York kako bi izgradili glumačku karijeru no, njihovi planovi se uskoro promijene kada shvate kakav je život u velikom gradu. Dok se bore za karijeru i udobni stan gube ono što ih je povezivalo.

Simpatičan mladi par Holly (Melissa Joan Hart) i Calvin (Ryan Browning) stižu u New York iz bespuća Iowe. Oni su optimistični, naivni i nadaju se uspjehu kao glumci. Ali, New York zna biti jako okrutan. Visoke cijene iznajmljivanja stanova prisiljavaju ih da privremeno žive kod Hollyne tete Agathe, ekscentrične žene koja je ovisna o tabletama za dijetu i živi s 15 mačaka.

Agatha živi u udobnom stanu u otmjenom dijelu grada. Nakon neuspješne potrage za stanom i svakodnevnih poniženja, Holly i Calvin su spremni odustati i vratiti se u Iowu, ali u trenutku njihovog najvećeg očaja, otkrivaju beživotno tijelo tete Agathe na kuhinjskom podu. Nakon početne panike, mladi par smišlja plan: ako se budu pretvarali da je Agatha još uvijek živa, mogu ostati u stanu i dalje se nadati glumačkom uspjehu.

Prepreka planu je nepodnošljivi Vincent Lasso, upravitelj zgrade koji sumnja za zločin, pa Holly i Calvin za pomoć mole Dennisa (Andrew Kavovit), neurotičnog liftboya koji je zaljubljen u Audrey (Carmen Electra), najzgodniju stanarku u zgradi. Počinje borba za Agathin stan, ali mladi par otkriva da se sve više ponašaju kao ‚podmukli’ stanovnici grada, a sve manje kao nevini mladi par, što vodi sumnji, nevjeri i konačno izdaji...


Komentari (0)

Foto