Sretna djevojka (2001)

My Daughter's Secret Life / Lucky Girl (Originalni naziv)

drama

Imućna tinejdžerka postane ovisnica o kockanju

 
Režija: John Fawcett
Scenarij: John Frizzell, Graeme Manson
Uloge: Elisha Cuthbert, Sherry Miller, Evan Sabba, Greg Ellwand, Sarah Osman

Filmografija

Za svoju ulogu srednjoškolke koja postaje ovisnica o kockanju, Elisha Cuthbert je 2001. godine osvojila kanadsku televizijsku nagradu Gemini u kategoriji najbolje glumice, a Sherry Miller, koja u ovom filmu igra njezinu majku, u kategoriji najbolje sporedne glumice. Dovoljno je to i znakovito jamstvo kvalitetnih glumačkih rola ove upečatljive obiteljske drame. Redatelj John Fawcett sigurnom rukom kontrolira cijeli film, prepuštajući glumcima velik dio posla, ali i vješto gradeći atmosferu unutarobiteljskog nepovjerenja.

Sedamnaestogodišnja Katlin Palmerston (Elisha Cuthbert) iznimno je bistra, inteligentna i nadarena srednjoškolka, koja živi u jednom od uglednijih i imućnijih predgrađa Toronta. Čini se kako je Katlinin život savršen, ali ona ubrzo, baš kao i tisuće drugih kanadskih tinejdžera, postaje ovisna o kockanju. Sve je počelo prilično nevino, partijom pokera na prijateljičinu rođendanskom tulumu.

Međutim, Katlin uskoro počinje kockati preko Interneta, a minus od 400 dolara na njezinoj kreditnoj kartici samo je početak.


Komentari (0)

Foto