Trekkies 2 (2004)

Trekkies 2 (Originalni naziv)

dokumentarni

Dokumentarni film koji za temu ima fanove Zvjezdanih staza i njihovu svakodnevicu

 
Režija: Roger Nygard
Scenarij:
Uloge: Denise Crosby, Barbara Adams, Tony Alleyne, Christine Anderson, ...

Filmografija

Ovaj nastavak Trekkiesa razlikuje se od prvoga ponajviše zato jer proširuje svoje gledište po ostalim dijelovima svijeta; filmska ekipa je, pored SAD-a i Kanade, posjetila Njemačku, Italiju, Francusku, Veliku Britaniju, Crnu Goru, Srbiju, Australiju i Brazil...

Dokumentarni film koji za temu ima fanove Zvjezdanih staza, njihovu svakodnevicu, filozofiju i odnos prema ovom filmskom i TV serijalu, nastavlja tamo gdje je njegov prethodnik ("Trekkies", 1997.) zastao i daje pogled i na internacionalnu stranu ovog fenomena.

Ovaj nastavak Trekkiesa razlikuje se od prvoga ponajviše zato jer proširuje svoje gledište po ostalim dijelovima svijeta; filmska ekipa je, pored SAD-a i Kanade, posjetila Njemačku, Italiju, Francusku, Veliku Britaniju, Crnu Goru, Srbiju, Australiju i Brazil. Domaćica Denise Crosby kao producentica vodi nas diljem svijeta po skupovima obožavatelja Zvjezdanih staza. Naglasak u ovom nastavku stavljen je na to kako fanovi vide sebe i svoje istomišljenike u usporedbi sa ostatkom društva, što je to ekstremno kod fanova i što definira & quot;normalnog& quot; zaljubljenika u Zvjezdane staze.


Komentari (0)

Foto