Prvi na redu (2002)

THE FIRST TO GO (Originalni naziv)

komedija romantika

Adam odluči povesti zaručnicu na muški vikend

 
Režija: John L. Jacobs
Scenarij: John L. Jacobs
Uloge: Kurt Deutsch, Michael Woolson, Steve Parlavecchio, Mark Harmon, ...

Filmografija

"Prvi na redu" zabavna je romantična komedija koju je u nezavisnoj produkciji realizirao iskusni producent i scenarist, te redatelj debitant John L. Jacobs. Ovaj niskobudžetni film namijenjen televizijskoj i video distribuciji, snimljen na idličnim lokacijama pomodnoga kalifornijskog ljetovališta na otoku Catalini nastoji prizvati humornu stranu drame do koje dolazi kada se mladi muškarci, nespremni na preuzmanje obveza i okončanje produljene mladosti, nađu suočeni s vršnjakinjom, mladom ženom koja je spoznala da se život ne sastoji samo od skrivanja u dječačkim ritualima.

Nakon što Adam (Z. Galligan) objavi da će se oženiti djevojkom koju je upoznao prije samo dva tjedna, skupina njegovih prijatelja odluči izbaviti ga iz pogibelji. Priređuju "muški vikend" koji će mu definitivno pokazati sve prednosti momačkoga života i vratiti ga na pravi put. Čini se da jadniku nema spasa jer se među probranim muškarcima pojavljuje i nesretnikova zaručnica Carrie (L. Holloman).

Iako usamljena, djevojka će u neravnopravnoj borbi pobijediti "moćnu gomilicu" i odvesti svoga odabranika "pred oltar". Svadbeni buket pokazat će tko je prvi na redu za sljedeće vjenčanje...


Komentari (0)

Foto