Od Justina za Kelly (2003)

FROM JUSTIN TO KELLY (Originalni naziv)

komedija mjuzikl romantika

Neočekivana se ljubav razvije između dvoje mladih u potrazi za zabavom

 
Režija: Robert Iscove
Scenarij: Kim Fuller
Uloge: Kelly Clarkson, Justin Guarini, Katherine Bailess, Anika Noni Rose, ...

Filmografija

Što je to što se šalje od Justina za Kelly pokazat će nam priča o dva američka idola, Kelly Clarkson i Justinu Guariniju. Nakon vrtoglavih rezultata gledanosti i iznimne popularnosti koju su ostvarili finalisti prve sezone "Američkog idola“, promućurni producenti odlučili su Kelly Clarkson i Justina Guarinija spojiti i na velikom platnu, u zabavnoj glazbenoj komediji "Od Justina za Kelly“ redatelja Roberta Iscovea.

Tri najbolje prijateljice iz Teksasa, Kelly (Kelly Clarkson), Kaya (Anika Noni Rose) i Alexa (Katherine Bailess) za vrijeme proljetnih praznika odlaze se zabavljati na Floridu, gdje se već godinama održavaju najbolji studentski tulumi. Sličnu misiju na umu imaju i tri momka iz Pennsylvanije, Justin (Justin Guarini) Brandon (Greg Siff) i Eddie (Brian Dietzen). Dok se njihovi prijatelji samo zabavljaju bez razmišljanja o posljedicama, Kelly i Justin se, međutim, zaljube jedno u drugo na prvi pogled.

Justin nabavi Kellyn broj, ali ga sljedećeg jutra odmah i izgubi, pa utjehu počinje tražiti u pravome moru prekrasnih ljepotica na plažama i u klubovima. Jedna od njih jest i Alexa, kojoj izgleda neće teško pasti izdaja prijateljice, ako to znači bolje upoznavanje zgodnog dečka. No ni Kelly se ne miri s nastalom situacijom…

Napravljen u stilu rado gledanih beach blanket filmova iz šezdesetih godina prošlog stoljeća, ovo je film koji će vas opustiti i zabaviti bez postavljanja suvišnih pitanja, simpatičnim likovima i nizom zaraznih pjesama. Zbog svega toga lako je jednim okom zažmiriti nad činjenicom kako su zaplet i rasplet prilično predvidljivi, iako prilično precizno i logično izvedeni. Kelly Clarkson doista je šarmantna u svojoj ulozi, a intuitivan odnos nje i Justina Guarinija podsjeća na onaj iskusnijih glumaca.


Komentari (0)

Foto