subota, 25.01.2020 20:05

Mrtvozornica (2015)

The Coroner (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Pravnica se vraća u svoj rodni priobalni grad kako bi preuzela mjesto mrtvozornika

sez.1 ep.10Issabella Martinez pada mrtva na festivalu latinoameričkih plesova. Organizatorica festivala predlaže da je identificira brat, ali on ne želi obdukciju. Tijelo uskoro nestaje iz mrtvačnice i nalaze ga razrezanog trbuha u kojem je bila skrivena droga.
 
Režija: Ian Barber, Matt Carter, Niall Fraser, ...
Scenarij: Sally Abbott
Uloge: Claire Goose, Matt Bardock, Beatie Edney, Oliver Gomm, Ivan Kaye, ...

Filmografija

Nakon propale veze pravnica Jane Kennedy vraća se u priobalni grad Lighthaven, koji je napustila kao tinejdžerica. Preuzima posao mrtvozornice koja istražuje neočekivane, nasilne i sumnjive smrti. Sa svojom kćeri tinejdžericom useljava se k svojoj majci. U svojoj novoj ulozi mora surađivati i sa Davyjem Higginsom, koji joj je jednom slomio srce, a sada je lokalni detektiv.

Radnja se odvija u veličanstvenom britanskom priobalnom kraju. Pratimo ambicioznu odvjetnicu koja se vratila živjeti i raditi u gradić iz kojeg je pobjegla kao tinejdžerica. Jane Kennedy je mrtvozornica koja istražuje iznenadne ili neobjašnjive smrtne slučajeve. U svakoj je epizodi nakon otkrića mrtvog tijela čeka nov i intrigantan slučaj koji mora istražiti. Jane mora surađivati s bivšom ljubavi Daveyem Higginsom, koji je sada detektiv narednik. U seriji se isprepleću misterij, potencijalna opasnost te toplina i veselost Janeinih odnosa s kolegama, obitelji i mjesnim stanovništvom. Jane je darovita i uporna u istjerivanju pravde za mrtve, no njezin privatni život malo je kaotičniji.

Komentari (0)

Foto