nedjelja, 16.02.2020 20:05

Mrtvozornica (2015)

The Coroner (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Pravnica se vraća u svoj rodni priobalni grad kako bi preuzela mjesto mrtvozornika

sez.2 ep.7Čistač prozora pronađen je mrtav kraj tuđeg sportskog auta pa Jane ispituje sumnjivog poduzetnika koji se bavi nekretninama.
 
Režija: Ian Barber, Matt Carter, Niall Fraser, ...
Scenarij: Sally Abbott
Uloge: Claire Goose, Matt Bardock, Beatie Edney, Oliver Gomm, Ivan Kaye, ...

Filmografija

Nakon propale veze pravnica Jane Kennedy vraća se u priobalni grad Lighthaven, koji je napustila kao tinejdžerica. Preuzima posao mrtvozornice koja istražuje neočekivane, nasilne i sumnjive smrti. Sa svojom kćeri tinejdžericom useljava se k svojoj majci. U svojoj novoj ulozi mora surađivati i sa Davyjem Higginsom, koji joj je jednom slomio srce, a sada je lokalni detektiv.

Radnja se odvija u veličanstvenom britanskom priobalnom kraju. Pratimo ambicioznu odvjetnicu koja se vratila živjeti i raditi u gradić iz kojeg je pobjegla kao tinejdžerica. Jane Kennedy je mrtvozornica koja istražuje iznenadne ili neobjašnjive smrtne slučajeve. U svakoj je epizodi nakon otkrića mrtvog tijela čeka nov i intrigantan slučaj koji mora istražiti. Jane mora surađivati s bivšom ljubavi Daveyem Higginsom, koji je sada detektiv narednik. U seriji se isprepleću misterij, potencijalna opasnost te toplina i veselost Janeinih odnosa s kolegama, obitelji i mjesnim stanovništvom. Jane je darovita i uporna u istjerivanju pravde za mrtve, no njezin privatni život malo je kaotičniji.

Komentari (0)

Foto