Minutaši (2008)

MINUTEMEN (Originalni naziv)

komedija avantura sf

Virgil je srednjoškolski maturant koji iskoristi vremenski stroj kako bi postao popularan

 
Režija: Lev L. Spiro
Scenarij: David Diamond, John Killoran
Uloge: Jason Dolley, Luke Benward, Nicholas Braun, Chelsea Staub

Filmografija

Omiljeni glumac gledatelja Disney Channela, 16-godišnji Jason Dolley iz humoristične serije "Cory in the House", i Steven R. McQueen, unuk filmske legende u tinejdžerskoj dobi, glavni su protagonisti komične SF avanture "Minutaši" Film donosi priču o trojici srednjoškolskih otpadnika koji uzdrmaju društvenu strukturu svoje škole kad izume vremeplov koji ih vraća 8 sati u prošlost, dovoljno daleko da promijene razgovore, događaje i interakcije koji će dovesti do toga da postanu obilježeni kao „nepodobni“.

Nepopularni maturant srednje škole Summerton, Virgil Fox, proveo je srednjoškolske godine obilježen kao bezveznjak, dok su njegovi prijatelji iz djetinjstva, Derek i Stephanie, postali dio "in" ekipe. No, kad se Virgil sprijatelji s kolegom učenikom Charliejem, čudom od djeteta koji je izmislio nevjerojatan vremeplov, misli da napokon može promijeniti svoj život.
Na svoju stranu pridobiju i Zekea, školskog nasilnika, i trojka zajedno skuje plan da se vrati u prošlost, ispravi društvene nepravde u školi i spase sebe i ostale autsajdere od ključnih pogrešaka zbog kojih ih popularna gomila izbjegava. Da bi ostali anonimni, nazivaju se Minutašima. Ubrzo otkrivaju da mijenjanje tijeka vremena ima neočekivane posljedice. Vladini službenici sumnjaju da su upali u računalne, vrlo povjerljive datoteke, i njihovi se planovi još više izjalove kad stignu tajni agenti koji se žele domoći njihova vremeplova.
U glavnim su ulogama Jason Dolley ("Cory in the House" ) kao Virgil Fox, Luke Benward ("How to Eat Fried Worms") kao Charlie Tuttle, Nicholas Braun ("Shark") kao Zeke Thompson, Chelsea Staub ("Bratz" i Disneyjeva seriija "J.O.N.A.S.") kao Stephanie Jameson, Steven R. McQueen ("Everwood") kao Derek Beaugard i J.P. Manoux kao gospodin Tolkan ("The Emperor's New School" i "ER").

Komentari (0)

Foto