Savez (2009)

Pagten (Originalni naziv)

drama obiteljski avantura

Avanture mladog školarca zvanog Malte i vile imenom Lyda

 
Režija: Jesper W. Nielsen
Scenarij: Maya Ilsoe, Rum Malmros
Uloge: Benjamin Engell, Karla Lokke, Laus Hoybye, Andrea Heick Gadeberg, ...

Filmografija

Ledena vještica koja prijeti postojanju cijelog života vila, skriveni pakt i opasno traganje za drevnim zagonetkama - ovo su elementi bajki koji čine ovu božićnu seriju za cijelu obitelj.

Pakt prati avanture školarca Maltea i vile Lyde. Oboje su istih godina i ujedinjeni u njihovoj borbi kako bi pronašli čarobni pakt, jedinu stvar koja bi mogla spasiti vile od izumiranja. Mjesto gdje se nalazi skriveni pakt je zaštićeno s tri magična ispita, koji će testirati granice Maltove i Lydine hrabrosti i njihovog prijateljstva.

Pakt je priča koja se dotiče tema zajedništva i prihvaćanja jedni drugih unatoč različitostima. Radi se o odgovornosti koju imamo prema zajednici koje smo dio i o poteškoćama koje se mogu pojaviti, ako nismo otvoreni prema individualnim razlikama i ako se ne odnosima s poštovanjem jedni prema drugima.

Pakt je "Da Vinci Code" za djecu, s uzbudljivim zapletom i tajnama koje stimuliraju maštu i znatiželju kroz sve epizode. Povremeno je jeziva, kako bi djeca bila oduševljena i uzbuđena, ali nikad nije strašna.


Komentari (0)

Foto