Divljaci na kotačima (2007)

WILD HOGS (Originalni naziv)

akcija komedija avantura

Četiri prijatelja odlaze na motociklističku avanturu

 
Režija: Walt Becker
Scenarij: Brad Copeland
Uloge: Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence, William H. Macy, Ray Liotta, ...

Filmografija

Ova komedija o četiri srednjovječna muškaraca koji bjeg iz svakodnevog života pronalaze vožnjom motocikla razočarala je kritiku ali i ostvarila zadovoljavajuću zaradu u kinima.

Doug (Tim Allen), Woody (John Travolta), Bobby (Martin Lawrence) i Dudley (William H. Macy) muškarci su srednjih godina koji žive u predgrađu Cincinnatija. U želji da pobjegnu od monotonije i besmisla, odluče uzeti odmor i motorima se uputiti u avanturu prema pacifičkoj obali. Na putu se društvo zaustavi u Novom Meksiku, u baru u kojem se okluplja zloglasna motoristička banda Del Fuegos. Kada banda ukrade jedan od motora koji pripada društvu, oni odluče ne predati se bez borbe.



Walt Becker okupio je glumačku elitu koju čine Tim Allen, Martin Lawrence, John Travolta i William H. Macy, poimence vrhunske komičare i glumce čije angažiranje gotovo da je obavilo 80 posto posla u realizaciji filma. Namjera filma je bila pružiti gledateljima čistu zabavu i gomilu smijeha, što i nije bilo pretjerano teško kada na raspolaganju imate ovakve glumačke veličine i sasvim dobar scenarij. Uz niz cameo uloga - Marisa Tomei, Ray Liotta, Peter Fonda, Stephen Tobolowsky, John C. McGinley, "Divljaci na kotačima" je komedija koja seže od one fizičke do duhovitih dosjetki te jednostavno oduševljava.

Komentari (3)

Foto