Na teži način (2005)

THE HARD EASY (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Dvije bande, dva plana, dva očajnika u potrazi za novcem ali samo jedan će ga pronaći

 
Režija: Ari Ryan
Scenarij: Jon Lindstrom
Uloge: Henry Thomas, David Boreanaz, Vera Farmiga, Bruce Dern, Peter Weller, ...

Filmografija

"Na teži način" redatelja Arija Ryana pravo je osvježenje u žanru trilera. Dvije glavne uloge pripale su odličnom Henryju Thomasu te Davidu Boreanazu ("Kosti", "Buffy - ubojica vampira"), a posebno je zadovoljstvo vidjeti i lijepu Veru Farmigu u ulozi sličnoj onoj koju će godinu kasnije ostvariti u Scorseseovim "Pokojnima". Uz njih, u filmu se pojavljuje i veteran Gary Busey.

Pljačka iz koje će živu glavu izvući samo najspretniji i najsretniji. Iako se Paul Weston (Henry Thomas) i Roger Hargitay (David Boreanaz) uopće ne poznaju, imaju isti problem - naime, oba su dužna veliku svotu novca, nemaju pojma kako taj dug podmiriti, a vrijeme im sve brže istječe.

Međutim, tu paralele ne prestaju jer obojica nekako u isto vrijeme dobivaju ponudu za pridruživanje organiziranim skupinama provalnika koje u planu imaju unosan posao relativno lake pljačke.

No slučajnostima ni tu nije kraj- obje skupine ciljaju na potpuno isti posao. Sada će se dva potpuna stranca morati udružiti kako bi, ne samo vratili svoje dugove, nego i preživjeli. Originalnog zapleta i zadivljujuće zabavne izvedbe,


Komentari (0)

Foto