Lovci na ucjene (1997)

BOUNTY HUNTERS (Originalni naziv)

akcija

Tragajući za odbjeglim zločincem lovac na zločince i njegova kolegica se sukobe s mafijom

 
Režija: George Erschbamer
Scenarij: George Erschbamer, Jeffrey Barmash
Uloge: Michael Dudikoff, Lisa Howard, Benjamin Ratner, Freddy Andreiuci, ...

Filmografija

Uvijek pouzdani Michael Dudikoff uvjerljivo je portretirao neobičnog lovca na zločince, a njegovu je partnericu odglumila sjajna Lisa Howard. Howardova je lice koje vam je zacijelo poznato od prije - glumila je u sapunici "Dani naših života", seriji "Highlander" te filmovima poput "Rata Roseovih" i "Mjesečina". U tako sjajnom društvu, Michaelu Dudikoffu nije bilo teško još nas jednom podsjetiti zašto je njegovo lice jedno od najomiljenijih pojava na malim ekranima...

Jersey je neustrašivi lovac na zločince kojeg iz takta može izbaciti samo jedna osoba: lijepa B.B. - njegova kolegica i bivša ljubavnica. Kada ovaj eksplozivni dvojac dobije isti zadatak, iskre frcaju na sve strane i prije nego se u slučaj uplete mafija.

U potrazi za odbjeglim zločincem Izzyjem (Freddy Andreiuci), lovac na ljude Jersey (Michael Dudikoff) susreće se s najvećim problemom karijere. Na tragu odbjeglog kriminalca je i njegova kolegica B.B (Lisa Howard). Jersey i B.B. nevoljko udružuju snage i ostaju šokirani kad, uhvativši Izzyja, otkriju u prtljažniku njegova automobila djevojku koja je svjedočila mafijaškom ubojstvu. Iznenada su lovci na zločince suočeni s hordom ubilački raspoloženih mafijaša i vremena za osobne razmirice više nema. Prva stvar na dnevnom redu je spašavanje života!

 


Komentari (0)

Foto