Zgodna i (ne)zgodna (2008)

The Hottie and the Nottie (Originalni naziv)

komedija romantika

Zgodna djevojka odbija naći dečka dok ne pronađe pravog za svoju neprivlačnu prijateljicu

 
Režija: Tom Putnam
Scenarij: Heidi Ferrer
Uloge: Paris Hilton, Joel Moore, Christine Lakin, Johann Urb

Filmografija

Paris Hilton u glavnom je ulozi u jednom od najgorih filmova svih vremena. The Hottie and the Nottie zasluženo je dobio grozne kritike i ostvario mizernu zaradu u kinima.

Nate (Joel David Moore) odseli u Los Angeles pronaći Cristabelle (Paris Hilton), djevojku u koju je zaljubljen od djetinjstva. Pronađe je, ali shvati da mora svladati još jednu prepreku koja stoji na putu njegovoj sreći s djevojkom iz snova. Što učiniti s njenom najboljom prijateljicom June (Christine Lakin), koja se ne odvaja od Cristabelle, a nije ni približno tako privlačna kao djevojka koju želi? Osim toga, Cristabelle je obećala sebi da neće biti ni s jednim muškarcem dok njena najbolja prijateljica ne pronađe jednog za sebe. S vremenom Nate bolje upozna June i počinje je gledati drugačijim očima, baš kao ona i njega.

Iako je milijunašica i manekenka Paris Hilton glavna zvijezda filma i ta koja će privući gledateljstvo, šarm ove simpatične romantične komedije prvenstveno leži u kemiji i odnosu Joela Davida Moorea i Christine Lakin, koji se neočekivano svide jedno drugome. Moore, kojeg smo mogli gledati u "Avataru“, te u epizodnim ulogama u "Kostima“, "Chucku“ i "Hawaii Five-0“,  svoju je ulogu odigrao bez greške, baš kao i Lakin, koja se našla u jednoj od najnezahvalnijih uloga ikada, prerušena do neprepoznatljivosti.


Komentari (0)

Foto