Udri do kosti (1999)

Play It to the Bone (Originalni naziv)

komedija drama sport

Boksački film o prijateljstvu, suparništvu, ljubavi i životnim izazovima

 
Režija: Ron Shelton
Scenarij: Ron Shelton
Uloge: Woody Harrelson, Antonio Banderas, Lolita (David) Davidovich, ...

Filmografija

Vince i Cesar profesionalni su boksači, partneri i najbolji prijatelji i obojica se nadaju da će, prije završetka karijere, osvojiti naslov boksačkog prvaka. Uoči prestižne borbe stoljeća u Las Vegasu, u kojoj se bori Mike Tyson, iznenada biva otkazana predborba zbog povreda obojice boksača. Organizatori moraju hitno naći zamjenski par boraca. Organizator nalazi Vincea i Cesara i nudi pobjedniku naslov. Njih dvojica kreću u Las Vegas s Grace, Cesarovom sadašnjom i Vinceovom bivšom djevojkom. Putovanje je niz doživljaja koji su tek uvod vatrenom suparništvu dvojice prijatelja u ringu.

Vince Boudreau (W. Harrelson) i Cesar Dominguez (A. Banderas) nekadašnji su profesionalni boksači, sada sparing-partneri i najbolji prijatelji. Godinama već nisu pošteno radili, a onda odjednom dobiju šansu života: kad je osvanuo dan još jednog željno iščekivanog "meča stoljeća" Mikea Tysona, pozovu ih da hitno doputuju iz Los Angelesa u Las Vegas za borbu u uvodnom meču.

To će biti Vinceov i Cesarov prvi međusobni pravi meč, a pošto nemaju novca za avionsku kartu angažiraju Cesarovu sadašnju, a Vinceovu bivšu djevojku Grace Pasic (L. Davidovich) da ih odveze svojim automobilom. Ona pristane želeći tamo naći nekog bogatog sponzora za jedna od svojih ekscentričnih izuma.Tijekom mukotrpnog puta kroz pustinju otkrivaju se njihove nade,skrivene želje i neuspjesi, da bi ubrzo počele frcati iskre svađe između Vincea i Cesara, koja se sve više pretvara u pravi sukob...


Komentari (0)

Foto