Sedam odmetnika (1997)

The Bad Pack (Originalni naziv)

akcija

Skupina plaćenika mora obraniti malo meksičko selo od grupe nezakonito oformljene policije

 
Režija: Brent Huff
Scenarij: Brent Huff, Douglas L. Walton
Uloge: Robert Davi, Roddy Piper, Ralf Moeller, Larry B. Scott, Shawn Huff, ...

Filmografija

Svojevrsna modernizirana prerada legendarnih naslova '"Sedam samuraja" i "Sedam veličanstvenih", "Sedam odmetnika" redatelja i scenarista Brenta Huffa akcijska je razbibriga koja vas neće osvojiti svojom originalnošću, ali će sve obožavatelje žanra zabaviti iznimno kvalitetnim scenama borbi, osobito jurnjavom na motociklima...

Na nasilje definitivno treba odgovoriti nasiljem, pokazuje nam akcijski film "Sedam odmetnika" o skupini plaćenika koja mora obraniti maleno meksičko selo od zlonamjernih ucjenjivača.

U malome teksaškom naselju tik uz granicu meksički useljenici napornim radom preživljavaju i najteže nedaće, sve dok ih ne počne ucjenjivati opasna grupa nezakonito oformljene policije. Suočeni sa zahtjevima koje ne mogu ispuniti, mještani se za pomoć obrate ekipi plaćenika koja se sastoji od sedmero ljudi koji su i sami imali probleme sa zakonom. Čini se, međutim, kako ni oni nisu dovoljno osposobljeni za sukob s ucjenjivačima.

Među ekipom manje poznatih glumaca ističe se prelijepa Shawn Huff, koja se pokazala i vještijom i spretnijom od svojih muških kolega.


Komentari (0)

Foto