Zajedno protiv vremena (2002)

TWO AGAINST TIME (Originalni naziv)

drama

Razvedena majka s dvoje djece koja boluje od raka bori se kako bi održala obitelj na okupu

 
Režija: David Anspaugh
Scenarij: Casey Kurtti
Uloge: Marlo Thomas, Emma Muth, Troy Hall, Peter Friedman, Karen Robinson, Joe Penny

Filmografija

Iskusni televizijski filmaš David Anspaugh izgradio je ovu emotivnu i potresnu dramu na odnosu kćeri i majke, koje se uslijed bolesti zbližavaju, pokušavajući riješiti svoje nesuglasice u to malo zajedničkog vremena koje im je preostalo...

Suočena s bolešću, nedavno razvedena majka dvoje djece bori se kako bi održala obitelj na okupu u snažnoj drami "Zajedno protiv vremena".

Julie Portman (Marlo Thomas) zadnjih nekoliko godina život ne mazi. Nakon razvoda, ona sama podiže svoju djecu, trudeći se biti što bolja majka. Za to vrijeme, njezin bivši suprug Robert (Peter Friedman) gubi još jedan posao i ne može joj pružiti nikakvu pomoć. Julie nastoji sinu Michaelu (Troy Hall) osigurati najbolje obrazovanje, ujedno rješavajući pubertetske probleme kćeri Ellen (Ellen Muth). Julie čak i pronalazi vremena za romantične trenutke s Georgeom Tomichem (Joe Penny). No sudbina obitelji zauvijek se mijenja kada doktori otkriju na Emminom ramenu oblik mišićnog raka koji zahtijeva kemoterapiju. No ni tu nije kraj teškim trenucima obitelji Portman jer i Julie, uslijed rutinskog pregleda, mamografije, otkrije da ima rak dojke.

Majku i kćer sjajno su portretirale Marlo Thomas i Emma Muth, dok se u ostalim ulogama pojavljuju Troy Hall, Peter Friedman, Karen Robinson, Joe Penny i drugi.


Komentari (0)

Foto