Nema predaje (2008)

Never Back Down (Originalni naziv)

akcija drama sport

Buntovni tinejdžer uvučen je u krug ilegalnih podzemnih borbi

 
Režija: Jeff Wadlow
Scenarij: Chris Hauty
Uloge: Sean Faris, Amber Heard, Cam Gigandet, Evan Peters, Leslie Hope

Filmografija

Isprva se može učiniti da film ne pruža više od dobre zabave namijenjene tinejdžerima, no vrlo brzo se vidi da "Nema predaje" nije uobičajeni borilački film na kakve smo navikli. Bez puno pametovanja uspijeva zainteresirati gledatelje i bez imalo poteškoća uvući ih u priču. Kroz poruke o važnosti preuzimanja odgovornosti za svoje postupke, kontroliranju emocija i donošenju ispravnih odluka te odbacivanju predrasuda, odlično iznijansiran "Nema predaje" nas uspijeva dublje uvući u borilački svijet u kojemu ponos i poštovanje protivnika znači razliku između pobjede i poraza.

Nema predaje je priča o Jake Tyleru, buntovnom mladiću velikog srca, koji mora naučiti kako u životu svatko mora voditi vlastite bitke. Radnja se odvija na Floridi, gdje djeca bogataša besposleno jure uokolo u skupim autima i za njih je život jedan veliki party. Jake, koji se tek doselio, slovi za outsidera. Njegov život će se promijeniti kad ga novi školski kolege uvuku u krug podzemnih borbi.

To iskustvo će započeti kao veliko poniženje za Tylera, ali uz pomoć mentora, Tyler će naučiti izboriti se za svoje mjesto pod suncem.

Komentari (2)

Foto