subota, 01.02.2020 18:30

Spas za propalu renovaciju (2013)

Rescue my Renovation (Originalni naziv)

reality show

Renovacije ne idu baš uvijek po planu

sez.1 ep.11Izvođač radova John Desilvia spašava očajne vlasnike kuća koje su prevarili beskrupulozni graditelji. On im je posljednja nada uz čiju će pomoć ostvariti svoje snove.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: John DeSilvia

Filmografija

Snove o preuređenju ovih kućevlasnika razne su katastrofe pretvorile u noćne more, od radnika koji su ih prevarili do curenja ugljikova monoksida. Srećom, situaciju će spasiti licencirani građevinar John DeSilvia i popraviti potopljene kuhinje i probleme s urušavanjem da bi usrećio te očajne obitelji.

Licencirani građevinar John De Silvia u novoj sezoni Spasa za propalu renovaciju popravlja renovacije koje su kućevlasnicima umjesto ostvarenja snova donijele noćne more. Nema toga što John i njegova ekipa ne mogu riješiti – od loših temelja do podruma u koje curi voda – te dolaze kao spas za obitelji u problemima i u samo nekoliko dana preuređuju njihove prostore iz potpunih katastrofa u nešto fantastično. Ove sezone John i njegova ekipa u svojim rukama imaju sigurnost cijele obitelji jer u kratkom vremenu moraju osigurati nadogradnju koja se počela odvajati od kuće. Potom pomažu majci kojoj je građevinar uzeo cijelu ušteđevinu za renovaciju koju nije dovršio, pa John i njegova ekipa popravljaju nered i uređuju joj kuhinju iz snova.

Komentari (0)

Foto