Murjak do kraja (2001)

TRUE BLUE (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Istražujući tajanstveno ubojstvo detektiv se nađe u zaštrašujućem svijetu nasilja

 
Režija: J.S. Cardone
Scenarij: J.S. Cardone
Uloge: Tom Berenger, Lori Heuring, Pamela Gidley, Barry Newman

Filmografija

"Murjak do kraja" uzbudljiva je kriminalistička drama smještena u mutni, zastrašujući svijet ubojstava, korupcije, pohlepe, prostitucije, nasilja i sumnjivih klubova, u kojem se na svakom koraku mogu dogoditi neočekivani preokreti.

U Central Parku je pronađena odsječena šaka, a policajci ne znaju ni kome je pripadala ni kako je tamo dospjela. Od samog početka ovo je slučaj s mnogo više pitanja, nego odgovora, za kojima traga iskusni njujorški detektiv Rem Macy (Tom Berenger).

Tajanstveno ubojstvo vodit će ga od podzemlja Kineske četvrti sve do utjecajnih moćnika u gradskoj vijećnici. Kad otkrije identitet žrtve, Macy upozna i žrtvinu cimericu (Lori Heuring), koja se u strahu za vlastiti život useli u detektivov stan. Međutim, dok se Macy upliće u njenu mrežu, ispostavi se da uplašena djevojka i nije tako bespomoćna.

Prokušan u glumačkom poslu, baš kao što je i lik kojeg tumači u policijskom, Tom Berenger uspijeva ovaj televizijski triler scenarista i redatelja J.S. Cardonea uzdići iznad prosjeka svojom uvjerljivom interpretacijom istražitelja kojeg slučaj opsjedne toliko da za trenutak počne gubiti točnost prosudbe, ali ipak ostaje – murjak do kraja!


Komentari (0)

Foto