Povjerljive priče (1995)

Something To Talk About (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Priča o nevjernom bračnom paru i njihovim delikatnim emocionalnim odnosima unutar obitelji

 
Režija: Lasse Hallström
Scenarij: Callie Khouri
Uloge: Julia Roberts, Dennis Quaid, Robert Duvall, Gena Rowlands, Kyra Sedgwick

Filmografija

Grace Bichon (J. Roberts) otkrije kako ju njen suprug Eddie (D. Quaid) vara s drugom ženom. Jedne večeri nasred ulice njihovog malog grada odluči Eddija suočiti s istinom. Nakon svađe preseli svojoj sestri Emme Rae kako bi sabrala misli i odlučila kako dalje. Bijegom iz svoje svakodnevice počinje propitivati autoritet ljudi oko sebe, pogotovo onaj njenog oca. To će uzburkati odnose u braku njenih roditelja...

Grace (J. Roberts) i Eddie (D. Quaid) bračni su par i imaju kćerkicu Caroline (H. Aull). Jednog dana Grace slučajno otkrije da ju Eddie vara s drugom ženom, svojom poslovnom partnericom. Potresena i prije svega razljućena tom spoznajom, ona ga napušta i zajedno s Caroline se preseli svojoj sestri Emmi Rae (K. Sedgwick).

Gracein i Emmin otac Wily King (R. Duvall) bavi se uzgojem rasnih konja i sam sudjeluje u konjičkim natjecanjima (u vještini svladavanja prepreka). On Grace upoznaje s Jamiejem Johnsono (B. Cullen), koji se također bavi konjima, te se njih dvoje zbliže. Mada joj se Jamie iskreno sviđa, Grace još nije spremna za vezu. S druge strane, Eddie čini sve kako bi se iskupio za svoju nevjeru, a olakšavajuća mu je okolnost što ga kći jako voli.


Komentari (0)

Foto