Prijevara (2002)

SWINDLE (Originalni naziv)

akcija triler

Četri pljačkaša upuste se u veliku pljačku banke neznajući da je jedan od njih policajac

 
Režija: K. C. Bascombe
Scenarij: K. C. Bascombe
Uloge: Tom Sizemore, Sherilyn Fenn, Dave Foley, Conrad Pla, Alan Fawcett

Filmografija

Solidan akcijski triler o pljački banke u kojem nastupaju takva glumačka imena kao što su Tom Sizemore (Spašavanje vojnika Ryana, Pad crnog jastreba, Čudni dani, Rođeni ubojice) ili Sherilyn Fenn (Twin Peaks, Helenina kutija), a svakako treba spomenuti i stand-up komičara Davea Foleyja, glumca koji je često svoj glas posuđivao u crtićima - Auti, Priča o igračkama, Život buba, ali i glumio u brojnim serijalima odnosno filmovima kao što su "Blast from the Past" (1999) ili "Monkeybone" (2001).

Četiri lopova pokušavaju izvesti najveću pljačku banke u povijesti. Pritom ne znaju da je jedan od njih, blagoglagoljivi, snalažljivi Seth George (T. Sizemore), zapravo policajac na tajnom zadatku koji se spretno infiltrirao među njih, baš kao što ni policija više ne može biti sigurna je li njihov član među lopovima popustio pred čarima krasne šefice Sophie Zenn (S. Fenn) ili je i dalje na strani zakona. Napetost sve više raste, a Seth se nalazi između četiri vatre - mora zadržati svoj identitet tajnim, spasiti taoce koje je banda zadržala u banci, zaustaviti lopove u pokušaju da se domognu plijena, ali i odoljeti zovu svoga srca.

T. Sizemore dominira ekranom kad god se pojavi u kadru, a S. Fenn je lijepa i senzibilna glumica koja je s godinama dosegla i veću glumačku zrelost.


Komentari (0)

Foto