Knjižara krimića (2003)

Mistery Woman (Originalni naziv)

triler drama

Samantha (K. Martin) uz pomoć prijatelja razriješava misterij ubojstva u njezinoj knjižari

 
Režija: Walter Klenhald
Scenarij: Michael Sloan
Uloge: Kellie Martin, Robert Wagner, Troy Bishop, J.E. Freeman, Constance Zimmer...

Filmografija

Nakon što je nasljedila knjižaru dogodi se ubojstvo samotnog pisca.Samantha uz pomoć prijatelja pokušava otkriti pozadinu tog nemilog događaja.Tijekom istrage otkrivaju piščev buran život isprepleten sa mafijom, kemiskim oružijem, i niz problematičnih situacija.

Samantha Kinsey (Kellie Martin) je fotografkinja koja naslijedi knjižaru Mystery Woman . Ovo ju mjesto upoznaje sa svijetom krimića, likova i tragova koji joj pomažu u rješavanju stvarnih zločina.U njenoj knjižari dogodi se ubojstvo samotnog zagonetnog pisca i tvorca igre.

U novoj profesiji Samanthi pomaže Philby (J.E. Freeman), bivši tajni agent i sadašnji menadžer knjižare, te najbolja prijateljica, pametna i obrazovana, Cassie (Constance Zimmer). Samantha igrom slučaja zamalo završi u prtljažniku auta.

Piščev buran brak, problematičan sin tinejdžer, kradljivci, kemijsko oružje i ruska mafija svi imaju svoju ulogu. Igra bi mogla nekog obogatiti, ali ne iza rešetaka. Mjesni šerif Connors radije bi da Samantha drži svoj nos u knjigama umjesto da se miješa u njegov posao.


Komentari (0)

Foto