Grad straha (2001)

CITY OF FEAR (Originalni naziv)

akcija

Steve (G.Daniels) saznaje da se u Bugarskoj umijesto lijeka za AIDS proizvodi super droga

 
Režija: Mark Roper
Scenarij: Harry Alan Towers
Uloge: Gary Daniels, Carol Campbell, Richard Clarkin, Meglena Karalambova, ...

Filmografija

"Grad straha" doista je sniman u Bugarskoj. Iskusni redatelj Mark Roper nije izbjegavao korištenje zabačenih dijelova Sofije za stvaranje noirovske atmosfere, u kojoj opasnost vreba sa svih strana. Pouzdani Gary Daniels još jednom se bori na strani pravde.

Glavni grad Bugarske pogođen je novom super-drogom. Samo je jedna osoba koja može spasiti tu zemlju, ali i svijet, od pošasti nadvijene nad milijunima nevinih života: novinar Steve Roberts koji je, igrom slučaja, i majstor borilačkih vještina.

Saznavši da je njegov prijatelj iz djetinjstva na rubu revolucionarnog znanstvenog otkrića, novinar Steve Roberts (Gary Daniels) odlazi u Bugarsku kako bi se uvjerio u istinitost tih vijesti. No Robertsa u Bugarskoj odmah dočeka šok: umjesto na lijeku za AIDS, njegov je prijatelj radio na novom super-opijatu.

U slučaj je umiješana i tajnovita bojnica Koslovska (Meglena Karalambova), zatim bivša djevojka Robertsova prijatelja, a cijela priča ne može proći ni bez ruske mafije. Shvativši da se našao u osinjem gnijezdu, Roberts mora spašavati živu glavu i saznati istinu o prijatelju.


Komentari (0)

Foto